1657538320 Niets telefoon 1 lanceringsevenement Hoe kijk je Return to Instinct

Niets telefoon (1) lanceringsevenement: Hoe kijk je Return to Instinct

Het is redelijk om te zeggen dat de Nothing-telefoon (1) de meest gehypte telefoon zou kunnen zijn die in de afgelopen 5 jaar is gelanceerd. Er is een enorme verwachting rond dit apparaat, achieved niets dat de lijn volgt dat dit het hart gaat worden van hun nieuwe ecosysteem van apparaten die zijn ontworpen om technologie weer interessant te maken.

Hier leest u hoe u het evenement reside kunt bekijken, terwijl Carl Pei deze nieuwe smartphone lanceert.

Wanneer is de Niets-telefoongebeurtenis?

Het Return to Intuition-evenement staat gepland op 12 juli 2022 om 16:00 uur BST. Dit zijn de internationale tijden en facts:

San Fransisco – 08:00 PDT New York – 11:00 EDTLondon – 16:00 BSTberlin – 17:00 CEST New Delhi – 20:30 ISTTokyo – 00:00 JST, 13 juli Sydney – 01:00 AEST, 13 juli

Waar kan ik het Nothing-evenement on line bekijken?

Het evenement wordt dwell gestreamd op YouTube, zodat je kunt meekijken en zien wat er gebeurt. De YouTube-movie staat bovenaan deze pagina – dus druk gewoon op play.

1657538319 742 Niets telefoon 1 lanceringsevenement Hoe kijk je Return to Instinct

Wat te verwachten van het Return to Instinct-evenement

Er is al veel onthuld around de Nothing-telefoon (1), van het ontwerp en de interessante Glyph-interface die het gaat bieden tot de kernhardware. Omdat we de telefoon al hebben gezien by way of verschillende foto’s en video’s van Absolutely nothing zelf, is er niet veel dat we verwachten te leren.

Dus we verwachten dat de lancering meer een positieverklaring zal zijn. Carl Pei – voormalig mede-oprichter van OnePlus en nu oprichter van Very little – heeft gezegd dat hij een ecosysteem wil bouwen dat Apple evenaart, waar technologie samenwerkt en niet in de weg staat, en de standing-quo wil uitdagen.

Veel van het gepraat tot nu toe ging misschien in excess of het bouwen van een hoopla, maar het is echt het ecosysteem dat hier belangrijk gaat worden en daarom is het de moeite waard om mee te kijken.