Oppo Come across X5 lancering hoe te kijken en wat

Oppo Come across X5 lancering: hoe te kijken en wat te verwachten

Oppo zal de nieuwste generatie in zijn vlaggenschip Find X-serie telefoons lanceren, en voor 2022 betekent dit dat de Uncover X5-familie binnenkort wordt aangekondigd.

Het evenement wordt een on the internet virtueel evenement, wat betekent dat je het lanceringsevenement kunt streamen en bekijken terwijl het gebeurt.

Wanneer is het lanceringsevenement van Oppo Discover X?

Oppo heeft het lanceringsevenement voor de nieuwste Discover X-telefoon gepland voor 24 februari om 11:00 GMT. Hier zijn de internationale tijden, zodat u kunt afstemmen:

San Francisco – 03:00 PSTNew York – 06:00 EST Londen – 11:00 GMTberlin – 12:00 CETNew Delhi – 16:30 ISTTokyo – 20:00 JSTSydney – 22:00 AEDT

Waar kan ik de lancering van de Oppo Come across X5 zien?

Oppo zal het evenement livestreamen, wat betekent dat je kunt afstemmen en de actie kunt volgen. We hebben geen bevestiging, maar we verwachten dat het op YouTube staat, zodat je het kunt bekijken. We zullen de video clip insluiten zodat u deze kunt bekijken zodra deze is onthuld.

Wat gaat er gelanceerd worden?

Er zijn veel lekken geweest en enkele officiële bevestigingen over de Discover X5. Oppo heeft het gebeeldhouwde ontwerp van de achterkant van de telefoon al geplaagd en we verwachten een keramische achterkant op sommige Uncover X5 Professional-modellen. Ook in de serie zullen de Obtain X5 en Obtain X5 Lite zijn.

Het lijkt erop dat er een 6,7-inch LTPO AMOLED-scherm fulfilled 120 Hz verversingssnelheid en Quad High definition-resolutie op de Uncover X5 Pro zal zijn, terwijl het naar verwachting zal worden aangedreven door de Snapdragon 8 Gen 1 en tot 80 W opladen ondersteunt.

De camera is ontworpen satisfied Hasselblad en heeft twee 50-megapixelcamera’s (hoofd- en ultragroothoeklens) gecombineerd achieved een 13-megapixel telefoto.